De danske virksomheder er i 2012 under hårdt pres fra omverdenen. Ikke alene konkurreres de rom at omsætte sine varer men også om at holde et rimeligt omkostningsniveau for at kunne sikre en stadig kapitalforsyning via gode og positive aktiekurser.
Omkostningsbevidsthed er vigtig
Det får mange virksomheder til at se meget på hvor der spares på alle felter inden for virksomhedens drift herunder også lønninger og personalegoder.
På den anden side vil man også gerne kunne tiltrække den bedste og den bedst motiverede arbejdskraft, som også gerne skulle bevare en optimal sundhed så at arbejdsindsatsen kan bevares intens og fokuseret.
En af de ting der i mange store virksomheder faldt for omkostningsjagten var personalekantiner med fastansat personale, der kunne sikre en god frokost til rimelige priser til virksomhedens medarbejdere.
Det skyldtes især at det kunne være svært at fuldtidsbeskæftige kantinepersonale på grund af den begrænsede tid, deres indsats var krævet.
En god frokost er mulig
Nu er der kommet et godt alternativ. Nu kan virksomhederne starte en ny frokostordning ved hjælp af Taastrup Dinér’s tilbud på menukort.dk. Denne firmafrokost sikrer en varieret og sund frokost til medarbejderne på grund af sin alsidighed og omsorgen for anvendelsen af gode råvarer.
En god ordning skaber flere muligheder for service
Men herigennem sikres ikke bare en god firmafrokost i det daglige til medarbejderne. Det giver også en mulighed for at bespise kunder og særlige gæster til en rimelig pris. Så ikke alene en øget medarbejderpleje men også en øget forbedring af virksomhedens image over for kunder og gæster.
Særlige kunder og gæster som virksomheden gerne vil give en særlig omsorg behøver nu ikke at skulle ud på forskellige restauranter men kan få et godt og sundt måltid i virksomheden og hermed skabes der mere tid til de egentlige forhandlinger, der skal bringe virksomheden videre.